Barbie On the go Pony race - Speelfigurenset

€21,24
Op voorraad (14 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 0887961529739
Informatie

Laat je fantasie de vrije loop met deze Barbie On The Go Pony Racebaan Set! Barbie On the Go is het eerste baansysteem voor Barbie. Dit systeem zorgt voor nog meer manieren om te spelen!

De kleine Barbie On The Go pop met haar kleine paardjes winnen de paardenshow. Barbie en haar paard kunnen echt rijden. Het grappige wiebelhoofdje van de Barbie-pop maakt de actie op de racebaan nog spannender.

Op zes punten op de baan wordt een beweging geactiveerd als paard en ruiter erlangs rijden. Maar jij beslist wanneer en waar! De baan bestaat uit acht baandelen die meerdere baanopstellingen mogelijk maken voor het naspelen van nog meer verhalen. Maak een parcours door de baandelen aan elkaar vast te klikken en accessoires neer te zetten.

Bewegende accessoires zijn:
• Draaiend toegangshek en scoreboard
• Slingerhouder
• Draaiende vlaggenstandaard en een frame voor het op z'n plaats houden van de finish
• Opspringende vlag en een erepodium met beker

Zet de kleine Barbie On The Go pop op haar paard en de race kan beginnen. Een clip aan het schattige dier houdt de 10 cm grote pop op haar plaats. Plaats het paard en de pop op de racebaan en druk op het knopje op de borst van het paard. Het paard draaft nu de hele racebaan rond. Neem na afloop je plaats op het erepodium in. Bereid je daarna voor op de volgende race. De gemotoriseerde actie is zo cool!

Probeer verschillende baanopstellingen. Organiseer shows en races. Speel eindeloos veel verhalen na. Verzamel alle poppen en paarden uit de serie voor nog meer speelmogelijkheden (per stuk verkrijgbaar.) Jonge paardenvrienden vinden deze speelset met een heleboel mogelijkheden fantastisch.

Deze Barbie On The Go Set wordt geleverd met:Inhoud:
• Barbie On The Go Pop van 10 cm
• Paard dat op batterijen werkt
• Acht baandelen
• Accessoires

Ideaal voor Barbie fans van 4 jaar en ouder.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »