Barbie Skateboarder Pop - Modepop

€25,49
Op voorraad (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 0887961813692
Informatie

• Met de Barbie skateboarderpop doe je zelf ook mee aan de spannende Olympische Spelen van 2020 in Tokio!
• Barbie moedigt meisjes aan mee te sporten en waarden te leren zoals vriendschap, solidariteit en fair play.
• De Barbie skateboarderpop is buigzaam en klaar voor de wedstrijd in haar oranje T-shirt, grijze broek, roze skateschoenen. Ze heeft ook een Olympische Spelen Tokio 2020 jack en een 'gouden' medaille met lint.
• Met haar​skateboard, pols- en kniebeschermers is Barbie helemaal klaar voor de half-pipe en gaat ze voor goud!
• Een geweldig cadeau voor kinderen van 3 jaar en ouder, vooral als ze geïnteresseerd zijn in de Olympische Spelen, sport en fitness!
• Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

Doe mee aan de spannende Olympische Spelen van 2020 in Tokio met de Barbie skateboarderpop! Barbie moedigt meisjes aan mee te sporten en waarden te leren zoals vriendschap, solidariteit en fair play. Wanneer een meisje met Barbie speelt, leert ze dat alles mogelijk is. En als je gek bent op nieuwe skateboardtrucs en voor goud gaat, kun je skateboarder worden! De Barbie Olympische Spelen Tokio 2020 skateboarderpop is buigzaam en klaar voor de wedstrijd in haar oranje T-shirt, grijze broek en roze skateschoenen. De set bevat ook een Olympische Spelen Tokio 2020 jack, een 'gouden' medaille met lint, een skateboard en pols- en kniebeschermers. Kinderen vinden het heerlijk om hun creativiteit de vrije loop te laten en talloze verhalen te bedenken! Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. Vanaf 3 jaar.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »