Bigben Draagbare Radio - Vrijheidsbeeld New York

€25,49
Op voorraad (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 3499550351842
Informatie

Van deze stijlvolle draagbare radio krijg je meteen zin in een tripje naar New York! Z’n zwarte design met afbeelding van het Vrijheidsbeeld in New York op de voorkant zorgt voor een stijlvol geheel. Toch is dit kleine exemplaar een echte krachtpatser! Je kunt namelijk radiozenders ontvangen op maar liefst vier banden: FM, MW (ook bekend als AM), LW en SW. En met zoveel mogelijkheden vind je altijd wel een nummer waar je zin in hebt!

Draagbare radio met ingebouwde speakers
Met deze kleine, stijlvolle draagbare radio kun je dus ontzettend veel verschillende zenders ontvangen. De uitschuifbare antenne op het apparaat zorgt er bovendien voor dat de ontvangst perfect is. De ingebouwde speakers doen de rest van het werk en zorgen voor een goede geluidservaring. Wil je even alleen van je muziek genieten? Sluit dan een hoofdtelefoon (niet meegeleverd) aan op de radio via de daarvoor bestemde aansluiting.

Zoek je favoriete radiozender met analoge tuner
Om de draagbare radio te gebruiken, kies je voor één van de vier banden met het schuifje aan de rechterkant. Vervolgens kun je met de grote knop door de zenders heen scrollen, net zolang totdat je jouw favoriete radiozender gevonden hebt. Omdat de tuner handmatig werkt, kun je heel precies de juiste frequentie vinden. Het volume pas je gemakkelijk aan met de andere grote draaiknop bovenop het apparaat.

Geniet van de vrijheid
Een groot voordeel van deze draagbare radio, is dat hij je alle vrijheid geeft om te doen en laten wat je wil. Ga je voor snel en heb je een goede stroomvoorzieining bij de hand? Dan plug je simpelweg de stekker in het stopcontact en kun je genieten van de muziek van je favoriete radiozender. Als je geen stroom in de buurt hebt, of je wilt geen ontsierende kabels hebben rondslingeren, dan stop je batterijen in de radio en kun je ook zonder problemen radio luisteren. Dus ga lekker op pad! Want ook onderweg, op het strand, op vakantie of in het park kun je met deze draagbare radio van Bigben lekker van muziek genieten.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »