Bigben Wekkerradio Epok - Rood

€24,64
Op voorraad (2 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 3499550364583
Informatie

Het beste van oud en nieuw komt samen in deze stijvolle klassieke digitale retro wekker met twee alarmtijden van Bigben. Deze wekker beschikt namelijk over de klassieke bellen die we vroeger veel op wekkers zagen. Maar het kraakheldere LED display is weer helemaal van nu! Word wakker op de manier die jij prettig vindt met deze prachtige, rode wekker van Bigben.

Stijlvolle wekker met verschillende wekmogelijkheden
Hoe word jij het liefste wakker? Met de muziek van je favoriete radiostation? De welbekende buzzer? Of toch de klassieke bellen? Met deze retro wekker van Bigben kan het allemaal. De ingebouwde luidspreker zorgt er in ieder geval voor dat je keurig op tijd gewekt wordt. Met zijn simpele zwarte design staat deze retro wekker bovendien goed op ieder nachtkastje. De knoppen zijn allemaal weggewerkt op de achterkant van de wekker, zodat je optimaal van het stijlvolle design kunt genieten. Met de handige dimfunctie kun je bovendien de lichtintensiteit van de LED display regelen.

Retro wekker met nap, sleep en snoozefunctie
De retro wekker beschikt over drie handige functies. Wil je even kort een dutje doen, dan is de nap-functie op deze wekker ideaal. Met deze functie kun je een korte slaaptijd instellen. Dus stel dat je 25 minuten wilt slapen, zet je de wekker op 25 minuten en doe je je ogen dicht. Zodra de tijd voorbij is, gaat de wekker af en ga jij lekker door waar je mee bezig was. De sleep-functie is prettig voor mensen die graag met muziek in slaap vallen. Zet de sleeptimer en ga lekker liggen. Terwijl jij in slaap valt met een rustig muziekje op de achtergrond, gaat de radio vanzelf uit als de ingestelde tijd voorbij is. En natuurlijk ontbreekt ook de snooze knop niet op deze retro wekker.

Altijd een back-up
De retro wekker werkt op netstroom en in de meeste gevallen voldoet dit prima. Maar om er zeker van te zijn dat je wekker ook afgaat als de stroom "s nachts onverwachts uitvalt, werkt de wekker ook op batterijen (niet meegeleverd). Handig op dagen dat je er absoluut zeker van wilt zijn dat de wekker je "s ochtends op tijd wakker maakt.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »