Bigben Wekkerradio - London Telephone Booth

€16,99
Op voorraad (7 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 3499550348446
Informatie

Voor iedereen die dol is op London, is deze wekkerradio met LED display een mooie aanwinst voor op hun kamer. De wekker beschikt over alle functies die je van een wekker van deze prijs mag verwachten. En door het leuke design van London wordt iedereen vrolijk wakker.


London Wekkerradio
Het simpele design van de wekker zorgt ervoor dat hij goed staat op alle nachtkastjes. De knoppen van deze mooie wekkerradio zijn groot en dat maakt dat dit apparaat makkelijk te bedienen is. Op het LED display is de tijd af te lezen. Het scherm is verlicht, zodat de tijd ook ‘s nachts goed te zien is. Maar wees niet bang dat je wakker ligt door het licht, want het scherm is dimbaar.


Makkelijke bediening
De knoppen bovenop de wekkerradio zorgen ervoor dat deze makkelijk te bedienen is. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld hun favoriete FM radiozender opzoeken, zodat ze elke dag wakker worden met een leuk muziekje. Maar ze kunnen er ook voor kiezen om met de buzzer te ontwaken. Willen ze doordeweeks op een andere tijd wakker worden dan in het weekend? Op deze wekkerradio voor kinderen kun je twee verschillende wektijden instellen. Handig, zo want zo vergeten ze in het weekend niet hun wekker te zetten als ze bijvoorbeeld een sportwedstrijd hebben!


Nap, sleep of snooze
De wekkerradio beschikt over drie handige functies. Wil je kort een dutje doen, dan is de nap-functie op deze wekker ideaal. Met deze functie kun je een korte slaaptijd instellen. Als je bijvoorbeeld drie kwartier moet slapen, kun je met deze functie precies instellen dat de wekker afgaat als 45 minuten voorbij zijn. De sleep-functie is prettig om met muziek in slaap te laten vallen. Je zet de timer aan en na de ingestelde tijd gaat de radio uit. En natuurlijk ontbreekt ook de snooze knop niet op deze wekker radio.

Deze wekker werkt enkel op netstroom, u kunt batterijen plaatsen in de wekkerradio zodat de tijd ingesteld blijft bij stroomuitval. 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »