Crayola Mini Kids - Muzikaal tekentablet boerderij

€12,74
Op voorraad (16 Producten)
Voor 15.00 uur besteld , morgen in huis NL&BE
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 0071662213060
Informatie

Met deze tekentafel leren jonge kinderen op een leuke muzikale manier het plezier van kleuren. In de tekentafel kunnen verschillende overtrekbare reliëfschijven geplaatst worden. Plaats een papier op één van deze schijven in de tekentafel en wrijf met een waskrijtje over het papier. Door het reliëf van de schijf komt er een boerderij afbeelding naar voren. Het kleuren wordt nog leuker doordat de tekentafel muziek en geluiden van boerderijdieren laat horen tijdens het kleuren. De bijgevoegde krijtjeshouder is ideaal voor kleine kinderhandjes.

Onze creatieve tools van Crayola Mini Kids zijn speciaal gemaakt voor kleine handjes met grootste plannen. Ze zijn speciaal ontworpen om peuters te inspireren om veilig met kleur te creëren en verbinden.

- Muziek en geluiden van boerderijdieren zijn te horen bij het kleuren op de tekentafel.
- De speciale krijtjeshouder is ideaal voor kleine kinderhandjes.
- Maar liefst 4 reliëfschijven met boerderij thema.
- De bijgevoegde dikke waskrijtjes zijn stevig en minder breekbaar dan standaard waskrijtjes.

Onze creatieve tools van Crayola Mini Kids zijn speciaal gemaakt voor kleine handjes met grootse plannen. Ze zijn speciaal ontworpen om peuters kinderen van 12 tot 36 maanden te inspireren om veilig met kleur te creëren en verbinden. Dit assortiment creatieve tools is volledig veilig voor kleine kinderen en de Mini Kids viltstiften en verf zijn afwasbaar van huid en kleding.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »