Doodle Dice

€11,04
Op voorraad (7 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 8711808701212
Informatie

Doodle Dice, het grappige en gekke spel! Bouw door de dobbelstenen te rollen de afbeeldingen na!

 

Spelomschrijving


Doodle dice speel je met 6 dobbelstenen. Op deze 6 dobbelstenen staan verschillende lijnen en figuurtjes. Op de kaartjes staan allerlei verschillende Doodles in 6 verschillende kleuren, oftewel, tekeningen die je na kunt maken met de dobbelstenen.
Alleerst wordt bepaald wie als eerste deelt en 1 kaart van elke kleur uit in het midden van de tafel. Dit is de zogeheten 'galerij'. Tijdens een beurt trek je ALTIJD eerst een kaart die je toevoegd aan de galerij. Vervolgens mag de speler rollen om te kijken of diegene een kaartje kan namaken. Is dit niet het geval dan mag deze speler bepalen of hij/zij alle of sommige van de dobbelstenen opnieuw wil rollen. Kan de speler na 3 beurten nog steeds geen Doodle Dice kaartje namaken? Dan gaat de beurt naar de volgende speler die weer begint met een kaart toevoegen aan de galerij etc.

Je mag ervoor kiezen om een kaart van een tegenstander te stelen. Dit doe je door vooraf aan te geven welke kaart je wil stelen en vervolgens het spel zoals gewoonlijk te vervolgen met rollen. Maar let op, je mag niet meer van kaart veranderen als je dit hebt aangegeven. Lukt het je niet om de juiste Doodles te krijgen in 3 gooien? Dan is je beurt voorbij.
Vergeet een speler om een kaart te trekken VOOR het rollen? Dan is zijn/haar beurt voorbij.
Trek je een 'free roll' kaart, dan mag je tijdens 1 willekeurige beurt een extra rol doen om een Doodle compleet te maken!
Trek je een 'block a turn' kaart, dan mag je een willekeurige tegenstander op een willekeurige beurt aanwijzen die zijn/haar beurt moet overslaan.


 

Vergelijkbare spellen


Goliath heeft nog meer vergelijkbare spellen als Doodle Dice, zoals Senor Pepper en Color Smash! Bekijk deze ook eens!

 

Waarschuwing/Advies


Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar. Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »