Enchantimals Ballet multipack

€22,09
Op voorraad (2 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 0887961625806
Informatie

​Geef de meest betoverende voorstelling van je leven met deze Enchantimals ballerinapoppen en hun BFF's!

Dans, draai rond en doe pirouettes in een betoverende wereld met deze Enchantimals ballerinapoppen en hun beste dierenvriendjes! De Enchantimals zijn een clubje leuke meiden die een speciale band hebben met hun dierenvriendjes: zijn altijd samen en lijken zelfs op elkaar. Het multipack bevat 3 Enchantimals poppen (15 cm), elk met hun eigen beste dierenvriendje: Pop Lorna Lam en lammetje Flag, pop Preena Pinguïn en pinguïn Jayla en pop Bree Konijn en konijntje Twist. De poppen zijn klaar om te gaan oefenen in hun kleurige bloementopjes, mooie tutu's en balletschoentjes met linten om de enkel. Elke Enchantimals pop heeft speelse details waarmee ze lijkt op haar beste dierenvriendje: een zachte witte kuif voor Lorna Lam, een glanzende zwarte knot voor Preena Pinguïn en schattige konijnenoortjes voor Bree Konijn.

De dierfiguurtjes zijn klaar om te gaan dansen in hun bijpassende tutu's en met hun expressieve gezichtjes. Jonge dansers en danseresjes zullen het geweldig vinden om een dansuitvoering te houden met deze Enchantimals balletpoppen en dierenvriendjes! Met deze set van 3 Enchantimals poppen en 3 dierenvriendjes heb je meteen een Enchantimals vriendencollectie! Verzamel ze allemaal, bouw je eigen wereld vol Enchantimals (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar) en bedenk betoverende verhalen. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

• ​De multipack bevat een volledige cast van 3 Enchantimals poppen (15 cm) en hun dierenvriendjes: pop Lorna Lam en lammetje Flag, pop Preena Pinguïn en pinguïn Jayla en pop Bree Konijn en konijntje Twist.
• De Enchantimals poppen zijn klaar om de sterren van de hemel te dansen in hun kleurige bloementopjes, mooie tutu's en balletschoentjes met linten om de enkel.
• Ze hebben speelse details waarmee ze lijken op hun beste dierenvriendje: een zachte witte kuif voor Lorna Lam, een glanzende zwarte knot voor Preena Pinguïn en schattige konijnenoortjes voor konijntje Twist.
• Hun dierenvriendjes met schattige details zijn klaar voor de dansuitvoering - in hun bijpassende tutu's en met hun expressieve gezichtjes.

Ideaal voor Enchantimals-fans van 4 jaar en ouder.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »