Hatchimals CollEGGtibles 2 Pack met Nest Seizoen 6 - Outlet

€5,00
Op voorraad (25 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN -
Informatie

Het Royal Snow Ball komt naar Hatchtopia!
Kleed je Royal Hatch en Royal Snow Ball CollEGGtible-personages aan voor deze speciale gelegenheid met de Hatchimals CollEGGtibles-set van 2 met troon. In elk glinsterend Royal ei zit een accessoire waarmee je je CollEGGtibles kunt verkleden. Combineer er op los met alle accessoires van je nieuwe vriendjes!
Ontdek welk figuur er in jouw ei zit: de klassieke Hatchimal met glitters die van schaatsen houdt, de Royal Rare Mermal met een metalen kroon, een limited edition Glitter Salon-vriendje met echt haar, de superzeldzame Princess Pairs koninklijke tweeling of een van de andere personages? Laat beide eieren uitkomen en plaats je personages op hun koninklijke glittertroon, perfect om neer te zetten of mee te spelen. Je laat het ei uitkomen door het vast te houden en over het paarse hart te wrijven totdat het roze wordt. Druk het vervolgens voorzichtig in om de schaal te breken en je nieuwe vriendje te ontmoeten!
Er zijn meer dan 100 personages om te verzamelen, welke zit er in jouw ei? Ontdek de Hatchimals CollEGGtibles-set van 2 met troon!

ACCESSOIRE IN ELK EI: Kleed je Royal Hatch en Royal Snow Ball CollEGGtibles glamoureus aan. In elk koninklijk ei vind je een CollEGGtible en een accessoire! Combineer er op los met de accessoires van al je nieuwe vriendjes!

KONINKLIJKE TROON OM NEER TE ZETTEN OF MEE TE SPELEN: Zet je Hatchimals CollEGGtibles op hun eigen koninklijke troon. Deze kleurrijke glittertroon is de mooiste manier om je Hatchimals te laten zien en om ermee te spelen!

LAAT KONINKLIJKE EIEREN UITKOMEN: Laat de glanzende eieren uitkomen en voeg de Hatchimals Royals toe aan je verzameling. Houd het ei vast en wrijf over het paarse hart totdat het roze wordt. Druk de schaal voorzichtig in om kennis te maken met je nieuwe vriendje. Welke Royal zit er in jouw ei?

De Hatchimals CollEGGtibles-set van 2 met troon is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar. Voeg alle 100 Hatchimals CollEGGtibles met het koninklijke thema toe aan je verzameling!

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »