NERF Elite 2.0 Flip 16 - Blaster

€31,44
Op voorraad (8 Producten)
Voor 15.00 uur besteld , morgen in huis NL&BE
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 5010993883868
Informatie

Gooi je in de strijd met de NERF Elite 2.0 Flipshots Flip-16-blaster! De blaster heeft 16 lopen -- 8 die naar voren zijn gericht en 8 die naar achteren zijn gericht. Vuur darts af van de 8 naar voren gerichte lopen en keer de 8 naar achteren gerichte lopen naar voren om darts te blijven afvuren. Net wanneer je tegenstanders denken dat het met je gedaan is, kan je ze verrassen met 8 extra geladen lopen!

De rug-aan-rug lopen zijn verbonden om ze snel en makkelijk om te draaien wanneer je aan de hendel trekt. Vuur 1 of 2 darts per keer af! Haal de trekker half over om 1 dart af te vuren of helemaal om 2 darts weg te schieten. De blaster wordt doorgeladen met een grendel en heeft een schoudersteun die je kan gebruiken om nauwkeurig te mikken of kan inklappen en gebruiken als vizier.

Elke loop bevat 1 dart en de blaster kan 16 darts bevatten. Inclusief 16 officiële NERF Elite 2.0-schuimdarts. Het dragen van een bril is aanbevolen (niet inbegrepen). Handmatig aangedreven (geen batterijen nodig).

NERF en alle gerelateerde kenmerken zijn handelsmerken van Hasbro.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »