Project Mc² Circuit Beats Experiment - Outlet

€9,50
Op voorraad (20 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN -
Informatie

Haal bijna overal muziek uit, net als technisch genie Bryden Bandweth™! Vorm een elektrisch circuit om bananen in een piano te veranderen. Of gebruik een bloem, glas water, ijs – of wat je ook kunt bedenken dat elektriciteit geleidt – en 4 andere geluidsopties om nog meer beats te produceren. #amazeblogs! Ga naar www.ProjectMc2.com voor meer ideeën.

Ga voor S.T.E.A.M. (Science, Technology, Engineering, Art, Math):
Circuit Beats™ gebruikt jou en de voorwerpen die je kiest om een elektrisch circuit te vormen. Er moet een heel klein beetje elektriciteit in een cirkel stromen vanaf het elektrisch circuit met de batterij en weer terug. Door de aardekabel vast te houden, creëer je een terugweg voor de elektriciteit. Als je het elektrisch circuit verbindt met iets dat elektriciteit geleidt (zoals een banaan) en er vervolgens op tikt met een vinger van je andere hand, voltooi je het circuit. Zo laat je elektronen door je heen stromen!

Het product bevat:
• Elektrisch circuit met knoppen om uit 5 verschillende geluidsopties te kiezen: piano, drum, gitaar, kattengemauw of neem je eigen geluid op!
• 7 felgekleurde kabels met klemmen om je bananen en andere voorwerpen te verbinden (bananen en voorwerpen niet inbegrepen)
• Haarband met luidsprekers en kattenoren om je beats te laten horen
• Stickervel om mee te versieren
• Vereist 3 AAA-batterijen (inbegrepen)
• Leeftijd: 6+ jaar

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »