Rapoo V800 - Toetsenbord / Azerty / Zwart

€42,49
Op voorraad (75 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 6940056146922
Informatie

De Rapoo VPRO V800 Mechanical Gaming Keyboard met volledig mechanische toetsen, conflictvrij ontwerp voor alle toetsen, snelle reactie, online firmware update, programmeerbare toetsen, geïntegreerd geheugen, opslaan en spelen, regelbare achtergrondverlichting in drie modi.
Geïntegreerd geheugen, opslaan en spelen.
Ingebouwd flashgeheugen kan het toetsenbord configuratiebestand opslaan in de spelmodus. U kunt spelen op de manier waarop u dat wenst, op elke computer zonder de hulp van enige software.
Regelbare achtergrondverlichting in drie modi.
U kunt de regio en modus van de achtergrondverlichting aanpassen in het stuurprogramma. In de APM-achtergrondverlichtingsmodus kan het licht zelf de breathing frequency click regelen volgens de actie per minuut van de speler (APM) zodat uw gevechtswapen er nog cooler uitziet.
Volledig mechanische toetsen, conflictvrij ontwerp voor alle toetsen.
Dit toetsenbord is duurzaam voor het spelen van spelletjes, dankzij de mechanische bruine toetsschakelaars, een levensduur van de toetsen tot 50 miljoen bewerkingen, 2 mm activeringsveeg en 50 g bedieningskracht. Dit conflictloos design voor 113 toetsen op het toetsenbord biedt u de mogelijkheid een willekeurig aantal toetsen tegelijk in te drukken terwijl uw instructies nauwkeurig worden geïmplementeerd.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »