Smartwares Smart switch set SH4-99954

€15,29
Op voorraad (3 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 8711658438818
Informatie

Maak je huis slim met de Smartwares SH4-99954 Dimbare Slimme Verlichting. De set bestaat uit de Smart Switch, twee slimme lampen en een afstandsbediening. De gehele set is met een gratis app te bedienen.

Je eigen smarthome
De Smart Switch is de sleutel tot jouw eigen smarthome. De Smart Switch wordt verbonden met je Wi-Fi netwerk waardoor je alle gekoppelde Smartwares Smarthome Basic producten kunt bedienen met je smartphone. Hierdoor kun je dus ook de extra slimme schakelaars in de set met je smartphone bedienen.

Perfecte sfeerverlichting
Zorg altijd voor de perfecte sfeer met de verlichtingsset. Met de afstandsbediening zet je eenvoudig de lampen aan- of uit en kun je zelfs dimmen. Kies voor een zacht licht tijdens het tv kijken, of juist voor meer licht tijdens het eten. Voor iedere situatie kies je dus altijd het perfecte licht

Stel timers in
De plug en play Smart Switch communiceert met alle Smartwares Smarthome Basic producten waardoor je deze kunt aansturen met de gratis app. Hierdoor kun je eenvoudig met je smartphone al je apparaten bedienen. Daarnaast is het ook mogelijk om in de app taken in te stellen waardoor aangesloten apparaten op vooraf ingestelde tijden aan of uit gaan. Stel bijvoorbeeld een persoonlijk lichtplan in zodat je lampen automatisch aan gaan op een bepaald tijdstip om inbrekers af te schrikken.

Plug & Play
Download de HomeWizard Lite app in de Google Play Store of App Store, steek de Smart Switch in een stopcontact en verbind de Smart Switch met de app. De Smart Switch kan nu gebruikt worden om apparaten te bedienen. Steek de stekker van een apparaat in de Smart Switch en zet apparaat het aan en uit vanaf de bank, bed of zelfs als je niet thuis bent. Koppel de mini schakelaars om nog meer apparaten te kunnen bedienen. Alle Smarthome Basic producten communiceren middels veilige en storingsvrije automatisch gegenereerde codes waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over je privacy.

Breid uit, combineer en bedien
Creëer zoveel gemak en comfort als je zelf wilt door je smart home uit te breiden met slimme producten uit de omvangrijke Smartwares Smarthome Basic serie. Voeg bijvoorbeeld een slimme radiatorkraan toe om je huis te verwarmen terwijl je wegrijdt van het werk of bedien de tuinverlichting vanaf de bank met de buitenschakelaars. Daarnaast is de Smart Switch compatibel met Amazon Alexa zodat je zelfs met voice control je smart home kunt aansturen. Maak je huis zo slim als je zelf wilt.

Inhoud van de verpakking:
Smart Switch, 2 slimme lampen, afstandsbediening, handleiding

Features:

  • De Smart Switch is de meest simpele manier om van je huis een smarthome te maken
  • De set zorgt ervoor dat je twee lampen kunt bedienen met je smartphone
  • Stop de Smart Switch in een stopcontact, download de gratis app en heb de controle over je hele huis
  • Breid je smart home uit met producten uit het uitgebreide Smarthome Basic assortiment
  • Stel timers in om lampen en apparaten automatisch aan of uit te zetten op een vooraf ingestelde tijd
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »