Stanley Jr DIY Toolbox Kit voor kinderen

€16,14
Op voorraad (6 Producten)
Voor 15.00 uur besteld , morgen in huis NL&BE
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 7290016261127
Informatie

Deze DIY gereedschapskist voor kinderen is zo leuk om te bouwen en mee te spelen. Inspireer de creativiteit en het gevoel voor verbeeldingskracht van uw kind door hun eigen houten gereedschapskist helemaal zelf te maken!

FUN FAMILY PROJECT - Een geweldig project voor ouders en kinderen om samen aan te werken! Elke houten gereedschapskist voor kinderen bevat voorgesneden stukken hout en alle schroeven en spijkers die nodig zijn om je eigen gereedschapskist voor kinderen te monteren.

ONDERWIJSACTIVITEIT - Een aantrekkelijke activiteit voor kinderen van 5-12 jaar; kinderen kunnen hun eigen speelgoedgereedschapskist bouwen en aanpassen met de meegeleverde verf en penseel, waardevolle vaardigheden leren en een gevoel van voldoening krijgen wanneer ze hun voltooide stuk zien!

GRATIS APP INBEGREPEN: nu kan het hele gezin het plezier van houtbewerking delen samen met de Stanley Jr.-app. Onze app is beschikbaar op zowel IOS als Android en begeleidt je bij het samenstellen van kits, stimuleert het delen van wat je hebt gemaakt met anderen en daagt bouwers van alle niveaus uit met nieuwe en opwindende ideeën.

VEILIG & ECO-VRIENDELIJK - Laat uw kinderen leren en spelen in een veilige en niet-giftige omgeving. Elke gereedschapskist voor kinderen bevat kindvriendelijke, niet-giftige verf en milieuvriendelijke voorgesneden stukken hout.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »