What the Duck?!

€8,91
Op voorraad (6 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 8711808700529
Informatie

Wie kan met een eendensnavel en een vervormde stem het juiste antwoord raden? What the Duck zorgt voor hilariteit, gekkigheid en een knotsgekke avond! Raad met je team de antwoorden en verzamel als eerste 10 kaarten. Oh ja.. Pas op dat je vrienden je niet op internet posten met je snavel! 

Spelomschrijving


Het doel van What The Duck is zo veel mogelijk kaartjes goed te raden!
Begin het spel door iedereen een snavel te geven, deze vervormt je stem, zodat het lastig te raden is wat je probeert te articuleren. Er wordt nu een kaart getrokken en het thema dat bovenaan staat wordt voorgelezen door degene die het woord gaat proberen te zeggen. Degene die raden kiezen een nummer van 1 tot 6 om het woord te bepalen. Dan is het kwaken geblazen om te proberen jouw woord zo duidelijk mogelijk te vertolken, terwijl de andere het proberen te raden. Dit kan natuurlijk in teamverband of ieder voor zich. De eerste die dan het woord raad krijgt het punt! De winnaar is de persoon die, of het team dat de meeste kaartjes weet te verzamelen.

 

Vergelijkbare spellen


Goliath heeft nog andere spellen zoals What The Duck in het assortiment, zoals Schetenjacht en Rakker Kakt! Bekijk die spellen ook eens!

 

Inhoud 


– 4 snavels
– 4 opzetstukjes
– Woordenkaartjes
– 1 zandloper
– 1 spelbeschrijving

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »