K'nex

Geen producten gevonden...

Knex is erg populair speelgoed, waarbij alles draait om diverse onderdelen aan elkaar te verbinden tot een constructie. Knex heeft veel gemeen met LEGO en Meccano. Er zijn vele mogelijkheden om de diverse onderdelen aan elkaar te verbinden, zodat er een mooie en/of spectaculaire constructie ontstaat. Hoewel het bouwen van constructies bij LEGO soms minder belangrijk is en het vooral ook esthetisch mooi moet zijn, is dit bij Knex speelgoed minder belangrijk. Knex is in dit opzicht veel meer op de techniek gericht. Dit maakt het spelen met Knex niet alleen leuk, voor kinderen is Knex speelgoed heel leerzaam.

De vele mogelijkheden van het speelgoed Knex

Welk pakket speelgoed van Knex u ook aanschaft, het is mogelijk om alle onderdelen met elkaar te verbinden en zo de mooiste constructies te maken. Hierbij bent u niet afhankelijk van een bepaalde bouwtekening, u kunt desnoods ingewikkelde constructies uit uw hoofd maken. Knex is niet alleen speelgoed voor kinderen, ook volwassenen vinden Knex geweldig. Knex wordt bijvoorbeeld ook veel gebruikt voor studenten om bepaalde constructies te testen. Ook in veel scholen is het speelgoed Knex aanwezig en dient het hierbij een educatief doel. Daarom is het ook verstandig om voor uw kinderen Knex aan te schaffen, het is goed voor hun fijne motoriek en ruimtelijk inzicht.

Knex speelgoed online kopen bij Speelgoedtrading

Wilt u Knex speelgoed online kopen? Bezoek dan eens de webshop van Speelgoedtrading. Zo hebben wij een prachtige achtbaanset van Knex onderdelen in ons assortiment. U kunt hier een standaard achtbaan van maken, maar uiteraard is het veel leuker om eigen inzicht toe te voegen aan uw achtbaan. Bovendien zijn er lichtgevende baanstukken meegeleverd, zodat u uw bouwwerk nog spectaculairder maakt. Het bestellen in onze webshop gaat heel gemakkelijk en wij beschikken over diverse online betaalmogelijkheden. Bovendien leveren wij snel. Plaatst u uw bestelling op werkdagen voor 14:00, dan gaat de bestelling nog dezelfde dag de deur uit.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »