Pinypon

PinyPon Super Park is een leuke speeltuin speelset met verschillende speeltoestellen. Het bevat een groot figuur, een baby en veel speel-accessoires Figuren en accessoires PinyPon; afgezien van het plezier; ze zijn ideaal om de fijne motoriek te ontwi

Lees meer

Genieten van het zwembad, een barbecuetje houden, dansen op de muziek, slapen, zich mooi maken, ... Piny Pon en haar vriendinnetjes kunnen zich heel de zomer uitleven met deze leuke caravan! Met vele accesoires.

Lees meer

In 2015 werd Pinypon speelgoed op de markt gebracht. Pinypon speelgoed is vrolijk uitziend speelgoed van stevig kunststof voor kinderen vanaf 4 jaar. Kenmerkend van Pinypon speelgoed, is dat het een oneindige fantasiewereld biedt voor jonge kinderen. De speelgoedsets kunnen zich afspelen in diverse situaties. Er zijn sets met thema´s als prinsessen, elfen en zeemeerminnen en sets met moderne leefomgevingen, zoals een speeltuin of een camper. Welke set u ook koopt van Pinypon speelgoed, het speelplezier blijft altijd even groot en alle sets zijn gemakkelijk met elkaar te combineren. Een groot voordeel, is dat de poppen helemaal naar eigen wens samengesteld kunnen worden.

Welk soort sets van het speelgoed Pinypon wilt u aanschaffen?

Een ding weet u zeker als u het speelgoed Pinypon aanschaft, het stimuleert en prikkelt de fantasie van uw kinderen. Daarnaast is het speelgoed van goede en stevige kwaliteit, zodat intensief spelen hier geen invloed op heeft. In de webshop van Speelgoedtrading vindt u diverse Pinypon speelgoedsets. Een prachtige set is bijvoorbeeld de Pinypon caravan met zwembad en barbecue. De set bestaat uit vele elementen, voor vele speelplezier. Ook de speeltuin van Pinypon staat garant voor veel speelplezier. De speeltuin bevat een glijbaan, klimtoestellen en er is zelfs een Pinypon baby aanwezig in de set.

Pinypon speelgoed online kopen bij Speelgoedtrading

Pinpon speelgoed online kopen gaat gemakkelijk in de webshop van Speelgoedtrading. Wij hebben hiervoor een webshop die gebruiksvriendelijk is ingericht en waar u gemakkelijk al uw Pinypon speelgoed zult vinden. Naast veel speelplezier, is Pinypon speelgoed erg goed om de fijne motoriek te ontwikkelen en voor het prikkelen van de fantasie van kinderen. Wij bieden diverse beveiligde online betalingsmethodes aan en als u op werkdagen voor 14:00 uur bestelt, dan krijgt u in vrijwel alle gevallen uw bestelling de volgende dag al in huis. Wilt u contact met ons als u vragen heeft over Pinypon speelgoed? Bel ons of stuur ons een e-mail.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »