Doktersset speelgoed

Geen producten gevonden...

Als kinderen naar een dokter moeten of naar een consultatiebureau, dan kan dit best indrukwekkend zijn. Er lopen mensen rond in een lange witte jas en er worden allerlei soorten gereedschappen gebruikt, zoals een stethoscoop of een hamertje om de reflectie te testen. Naar de dokter gaan kan eng zijn, kinderen weten immers niet wat er gaat gebeuren en of iets pijn gaat doen. Gelukkig valt het meestal mee. Toch kunt u een kind voorbereiden op een bezoekje aan de dokter of het consultatiebureau, door een doktersset van speelgoed aan te schaffen. Hierdoor raken zij vertrouwd met de materialen die een dokter gebruikt en tevens is het erg leerzaam.

Een speelgoed doktersset met echt werkende stethoscoop

In een speelgoed doktersset is de stethoscoop meestal het meest indrukwekkende stuk gereedschap. Een dokter gebruikt de stethoscoop om de hartslag te beluisteren. In de meeste gevallen is een stethoscoop in een speelgoed doktersset van kunststof en kunnen kinderen doen alsof zij de hartslag aan het beluisteren zijn. Met de speelgoed doktersset van Rescue World is dit anders. Deze set bevat een echt werkende stethoscoop. De materialen van een echte stethoscoop zijn gebruikt en als het kind de stethoscoop bij een levend persoon of dier aanbrengt, kan er echt een hartslag waargenomen worden. Deze levensechte stethoscoop is niet van echt te onderscheiden en zorgt ervoor dat kinderen helemaal niet meer bang hoeven te zijn als de dokter bij hen een stethoscoop gebruikt.

Een speelgoed dokterset kopen bij Speelgoedtrading

Als u uw kind wat wil bijbrengen of minder zenuwachtig wilt maken voor een aankomend doktersbezoek, dan kan een speelgoed dokterset kopen verstandig zijn. Natuurlijk is een doktersset ook leuk om te gebruiken voor poppen. Bestellen kan gewoon online in de webshop van Speelgoedtrading. Wij verkopen onder andere een doktersset met echt werkende stethoscoop. Bestel vandaag in onze webshop nog uw speelgoed doktersset, dan heeft u deze morgen al in huis.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »